søndag den 21. marts 2010

Møde-strik

Selvom søndag har budt på flere strabadser med bund i vasketøj, madpakker, tasker til i morgen, forberedelse, kakaodrikning, storindkøb til ugen m.m. er det alligevel lykkedes mig at få startet endnu et strikketøj op.

Jeg forklarer for mig selv, at det er, fordi jeg har brug for et lige-at-gå-til strikketøj, jeg kan tage med til et langt eftermiddagsmøde i morgen. Der nytter det ikke at skulle bakse med besværlige opskrifter, tælleri eller garn, der vikler sig ind i hinanden. Der skal strikken bare glide af pindene - og hjernen være klar til at følge med i dagsordenen.

Mini for voksne er derfor kommet på pindene, og jeg krydser fingre for at denne Design Club model kommer med garn i rette mængder - ellers er jeg jo simpelthen nødt til at besøge mit garnparadis igen. Jeg har fundet nogle flotte keramiske knapper, der skal på trøjen, når den er færdig.

Der er forskel på strik. Der er strik, hvor man nyder processen og hver pind, der bliver strikket - og så er der strik, hvor jeg er meget produkt-orienteret og helst skulle have haft trøjen på i går. Mini er vist en produkt-trøje. Den bliver anvendelig og dejlig varm.

1 kommentar:

  1. Kan godt forstå dig har det lige sådan, til et møde eller andet uden for hjemmet er det dejligt med et strikketøj der er lige til at gå til. Kan se vi har det samme "garnparadis" nemlig Tind Mohair super dejligt sted at handle

    SvarSlet