onsdag den 31. marts 2010

Påske-klar

Vaserne er fyldte - foråret er på vej, og jeg er påskeklar. En kær veninde kom forbi og fik mig til at rode dybt i skabene efter endnu en vase til den flotte og smukke buket roser.

En fin sammenplantning til min have - får mig til at tænke havetanker og til at overveje om, havebordet og stole skal have en ordentlig tur en af de nærmeste dage. Alle mine krukker står allerede og venter på rad og række herude. Klar til at blive plantet til med smukke forårs- og sommerblomster.

Samtidig er strikkekurven ved at være små-tom - Der ligger kun enkelte ufærdige projekter på bunden, som ikke rigtig trækker for alvor. Måske skulle jeg drage en tur ud til "strikke-paradiset" ved Vesterhavet og blive tanket godt op.

Al den frie tid og al den frihed giver en masse muligheder, som skal bruges med omtanke og omhu. Der skal fuld strøm på batterierne.

2 kommentarer:

 1. Ja, foråret er på vej, men jeg syntes godt nok ikke at det arter sig sådan. Det har regnet siden søndag. Øv.
  Når strikkekurven er tom, er der alt mulig grund til, at gå ud og investere i noget nyt. Hvor ser det rart og hyggeligt ud. God påske til dig og dine:)

  SvarSlet
 2. Heldigvis gåt det den rigtige vej nu med skønne blomster og forårs sol :)
  Virkelig flot kjole fra Karen Noe, også en rigtig forårsfarve man bliver glad af at se på, på nuværende tidspunkt har du sikkert allerede været ude og lufte den.
  Jeg overvejer også en tur til "strikkeparadiset" en af dagene, mangler ikke noget men det kan være det kommer. God påske

  SvarSlet