tirsdag den 30. marts 2010

Grh.....

Hvad en i h..... er det, jeg gør galt. Nu er jeg igen godt på vej med et kit fra Design Club. Opskrift og garn er købt og burde passe sammen og alligevel er kurven tom mens jeg stadig mangler 1½ ærme. Den er nu røget i kurven, mens jeg venter på nye forsyninger.

Opskriften er dukket op igen - til gengæld kan jeg nu overhovedet ikke huske, hvor jeg har lagt knapperne, der skal i trøjen. Venter tålmodigt på, at noget andet bliver væk, så knapperne dukker op igen.

3 kommentarer:

 1. Det var da irriterende at garnet ikke slår til, igen... Håber det er muligt at opdrive den samme indfarvning. Syntes det ofte sker med Design Club kit. Det er godt du er i stand til at vente tålmodigt på at de forskellige ting dukker op igen......det har jeg bestemt ikke. God dag til dig:)

  SvarSlet
 2. Det er ikke så godt at du hele tiden løber tør for garn. Jeg har aldrig selv oplevet det. Nu er jeg nød til at spørge, laver du en strikkeprøve?
  Merete

  SvarSlet
 3. Fru Larsen - min tålmodighed sættes for alvor på en prøve hver gang, det sker - heldigvis har jeg altid et hav af projekter i kurven - jeg liiige kan give et par pinde

  Uha Merete, du træder lige på en bullen tå der - Jeg laver IKKE strikkeprøver - men siger ofte til mig selv, at jeg burde...... måske er det der den ligger begravet - skulle jeg overveje strikkeprøver ? ja måske :-)

  SvarSlet