søndag den 7. marts 2010

Paradis tur-retur

Jeg har skrevet om det før - jeg har oplevet det før - men stedet her får altså min indre engel til at føle, jeg er havnet lige midt i paradis. Mundvandet løber og dankortet brænder i lommen for at blive brugt.


Stedet er Tind Mohair, og det er absolut en køretur, hvis du ikke lige er i nærheden i anden anledning. Her finder man alt det garn et strikkehjerte kan begære, alle modeller strikket op - lige til at prøve, inden man selv giver sig i kast - sød og behagelig betjening, som gerne hjælper, men som også lader en snuse og mærke til, man segner.

Jeg slæbte garn derfra lige til husbehov og tror, jeg får vanskeligt ved at afse tid til gå på arbejde på denne side af påskeferien. Jeg skal svinge pindene til, de gløder - skal jeg.

Se bare her, hvad jeg skal i gang med:

Mini fra Design Club i en mørk grå og med de skønneste glaserede knapper. Den bliver lun og behagelig. En trøje, der bliver slidt af mig.

Pisa fra samme sted. En vest med et spændende design og en strikkefremgangsmåde, jeg ikke lige kan gennemskue. En udfordring - og jeg har allerede flere tunikaer og skjorter, der kalder på at få denne vest over sig.

Og endelig en ekstra bonus-ting, som falder ned over mig i disse dage. En tunika fra Karen Noe i det fineste blødeste Mohair, som bliver så fed og fræk til mine røde støvler. Den skulle helt sikkert have været færdig allerede i går.

Det er nu store store beslutninger, der skal tages - om hvilket strikketøj, der skal først på pindene - Lur mig om jeg inden der er gået et par dage ikke har fået taget hul på mindst 2 af herlighederne. Fortsættelse følger....

1 kommentar:

  1. Den tunika er da helt vildt flot. Uhh alle de fristelser der findes her i bloglandia ;-)

    SvarSlet