mandag den 6. januar 2014

Studine

Jeg er tilbage på skolebænken - for at få en dosis af min egen medicin og få hældt mere viden på under kasketten. Det er ren luksus - og ikke noget, der rammer en ofte i den danske folkeskole. Hele 6 ugers studietid, hvor en anden passer mit kateder og mine elever.



Jeg er fuld af glad forventning blandet med en god portion ængstelse. Magter jeg det - kan jeg det. Kan der proppes noget ind bag den tykke skal, kan jeg finde fordybelsen, kan jeg bevæge mig i teoriens verden, når min hverdag er så praksis-nær, og jeg ved og kender mig selv godt nok til at vide, at inden længe rammes jeg af smålammende præstationsangst.

Men spændende, nyt og udfordrende - og jeg vil nyde det, lige indtil jeg bliver ramt af en "lammer"

8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Dejligt med eget heppekor :-) Knus

      Slet
  2. Uh ja det er god guf at komme på kursus. Jeg er også lærer -barsel tom vinterferien;-)
    Men er begyndt at tænke det er ok, at starte igen;)
    Nyd kursustiden. Kh Jonna

    SvarSlet
    Svar
    1. Nyder det max - det er et job der kræver sin kvinde - men som giver så meget igen. Det er altid svært at starte efter barsel - ihvertefald lige indtil man står lige midt i det igen :-) Knus

      Slet
  3. Det er hårdt at skulle sidde på skolebænken, når man ikke er vant til det, men det er jo også altid dejligt at lære noget nyt

    SvarSlet
    Svar
    1. Lige præcis Lydert - og tænker et par gange på, hvad det er jeg skal huske IKKE at byde mine egne elever :-) Så det er læring på flere niveauer og planer :-)

      Slet
  4. Heldige dig. Du bliver garanteret grebet undervejs.

    SvarSlet
  5. Jeg er nemlig heldig - og bliver helt sikkert grebet - både af stoffet og af panik ;-)

    SvarSlet