søndag den 26. januar 2014

Vidunderlige valg

Op til flere magasiner og en enkelt strikkebog er dumpet ind til mig i denne uge - og nøj, der er mange super-fede-møg-lækre-must-have modeller, der snart kræver, at jeg laver en prioriteringsliste. Pigerne har også sat krydser ved de modeller, de mener skal gå deres vej - og de er garanteret helt klar på prioriteringen - hvis bare deres trøjer står øverst.Jeg er en klar bedre "opstarter" end "afslutter" - et hurtigt kig til mine strikkekurve afslører flere næsten-færdige-trøjer, der kun mangler et par ærmer eller den sidste montering.

Jeg knus-elsker modellerne, når jeg starter og det meste af vejen gennem processen - og så er der nogle gange tæt tæt på mål - at jeg bliver så opslugt af nye ideer, at jeg glemmer de gamle, der kommer til at hensygne i kurven, indtil jeg tager et opsamlings-heat.


8 kommentarer:

 1. Sukk, såå mye lekkert :) Ha en fin søndag, hilsen Beth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så svært at finde ud af, hvor man skal starte :-) God uge til dig Beth :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Udfordringer udfordringer :-) Heldigvis af den gode slags :-)

   Slet
 3. Du er for vild, - jeg synes nu altså, du får mange ting gjort færdige. Imponerende mange, faktisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og alligevel har jeg et helt hjørne i stuen med kurve med halv færdige projekter - måske jeg vover mig til at fremvise det en dag :-)

   Slet
 4. Det er så dejligt at starte op på noget nyt. Kender godt det, at når man sidder og strikker på noget, og tankerne begynder at kredse om næste projekt. Så kan man næsten ikke vente - og når nu, man har så meget garn på lager....

  SvarSlet
 5. Ja og ellers er der jo et hav af garnbutikker, der gerne hjælper en, hvis man liiiiige mangler :-)

  SvarSlet