fredag den 24. januar 2014

Strik under pres

Storetøsen meddelte, da jeg hentede hende, at hun desperat og rigtig meget manglede både hue og halstørklæde, og at det helst skulle med tilbage til efterskolen mandag. Hendes tålmodighed er meget lig min egen - og jeg kender godt det med akutte behov, der bare helst skal dækkes lige her og nu.


Vi indgik et kompromis. Hun strikker selv halstørklædet - på pind 8 med tykt tykt garn - og jeg kæmper mig gennem en hat på pind 4. Mønsteret er Tusindfryds nissehue i en lidt mere diskret grå version og med en ræv i toppen.

Vi strikker så pindene gløder - og jeg tror, vi når det - ellers tager vi natten i brug. Det er så hyggeligt med sådan en gang sam-strik under pres :-)

10 kommentarer:

 1. Fedt at I kan strikke sammen,mon ikke mor kan hjælpe med et par pinde på tørklæde hvis hun bliver først færdig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun satte ind med total turbo og var færdig før mig :-) Sjovt at se mine pigerne strikke - det er ekstrem meget produkt-orienteret :-)

   Slet
 2. Hold da op et projekt, det er søreme godt, I kan hjælpes ad

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja især måske fordi jeg har noget strikketøj, der trækker meget mere i mig end lidt kedelig hue-strik - men hun kan jo noget med de der øjne, der beder så inderligt :-)

   Slet
 3. Fint kompromis :o)
  håber I når det ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er i mål - i god tid :-) Det har været hyggeligt med sam-strik :-)

   Slet
 4. Lyder hyggeligt. Min datter har også for nylig afsend en ordre fra USA om en ny hue, og forventede at jeg straks lavede en til hende og sendte. Det gjorde jeg selvfølgelig, især fordi længslen efter hende er stor, hun er på High School i et år. Nyd at i kan gøre det sammen. Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Pyh ja - der tror jeg nok også jeg havde lagt mig i selen - og få ekspederet i vild fart :-) USA er langt væk - men sikke en oplevelse :-) Vi har nydt vores sam-strik i fulde drag - og mindstetøsen har meldt sig på banen og strikker med :-)

   Slet
 5. God ide at i deles om opgaven. Spændende at se det færdige resultat. håber i når det for det er godt nok koldt uden!

  SvarSlet
 6. Vi er færdige - og hun er nu klar til at gå ud i kulden med varme ører og varm hals :-)

  SvarSlet