tirsdag den 7. juni 2011

Hjemmedag

Selv om jeg kun sporadisk og kortvarigt har forladt eget matrikelnummer i dag - er det ikke blevet til så meget som en pind på strikketøjet. Det kalder ellers højt og insisterende på mig henne fra kurven. Måske kalder det mest, fordi jeg har indgået en aftale med mig selv om at gøre hele 2 stykker strik færdig, inden jeg må starte på det nye garn, der listede med mig hjem den anden dag, da Tante H raidede den lokale garnpusher.

Istedet er tiden gået med at få forberedt mig til fingrespidserne til de næste par dages eksamen. Jeg har analyseret tekster og fundet på udfordrende spørgsmål, der åbner teksten - forhåbentlig.

Det er med en god portion sommerfugle i maven - at jeg tager plads ved det grønne bord. Det er med at være skarp og lige på kornet - og modsat eleverne, som er i ilden i 25 minutter, er jeg på i mange timer efter hinanden. Det er spændende, og adrenalinen pisker gennem kroppen - bagefter er jeg ren karklud og totalt udmattet.

5 kommentarer:

 1. Garnet ser lækkert ud!!:)
  Håber du også får nydt lidt - de skønne unger skal nok klare den;)
  Glæder mig til at høre om det..
  Knus

  SvarSlet
 2. Det er jeg glad for at lige præcis du synes :-) Knokler med stile og skal konferere senere i dag :-/

  SvarSlet
 3. Hvad er projektet..? Ville så gerne være så dygtig som dig til at strikke;)
  Føler med dig i alt rettearbejdet..!
  Knus

  SvarSlet
 4. Zum teufel.... stop med alle spørgsmålene - måske til en jeg kender, der snart er mor til 2 piger :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er sikker på at det kommer til at gå godt, du skal sørge for, at eleverne bliver trygge ved situationen og levere det bedste de kan. Jeg er slet ikke i tvivl om, at du kommer til at gøre det godt, for alle dine elever.

  SvarSlet