tirsdag den 21. juni 2011

Sølle 6 pinde

En eftermiddag i solen - og fast besluttet på at få nogle ender til at nå sammen og få gjort nogle af de halvfærdige projekter i kurven færdige - lykkedes - men kun delvist. Til det sidste projekt mangler jeg udover at finde de rigtige knapper - sølle 6 pinde for at kunne lukke af.


Møgirriterende at der er et eller andet med mig og garnmængder. Det er mere reglen end undtagelsen, at der lige mangler det sidste, når jeg køber strikkekit, hvor garnet ellers skulle passe. Nu må jeg finde den godt skjulte tålmodighed frem og vente på, at min garnpusher vender hjem fra ferie, så jeg kan få et nyt bundt garn.

5 kommentarer:

 1. Øv, hvor er det surt, når du har købt et strikkekit, så syntes man jo, at der skulle være garn nok!!!!!

  SvarSlet
 2. Det ligner unægteligt den trip, trap træsko vest fra Markno jeg også er ved at strikke. Jeg strikker i mindste størrelse men på pind nr. 3. Så håber da virkelig også der er garn nok. Jeg vil anbefale dig at ringe/skrive dertil hvor du har købt kittet og sige du ikke har garn nok, så må de jo sende noget mere uden beregning. For der skal være garn nok når du køber et strikkekit. Men det er jo desværre ikke altid der er præcis 50 gram garn i et garnnøgle.

  SvarSlet
 3. Ja det er da godt nok for træls, jeg kan godt forstå du er træt af det.

  SvarSlet
 4. Søde Mie - du henter da bare lige nogle ekstra meter, når jeg kommer hjem, ikk'?
  Vi har lavet SÅ mange veste efter den opskrift - og vi har altid haft garn nok.
  Måske skulle du overveje altid at gå et halvt nr. ned i pindestørrelse i forhold til opskriften - når det nu sker for dig næsten hver gang.
  Mon ikke det vil løse problemet!:-)

  I øvrigt rigtig god ferie - det lyder da bare vidunderligt!
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 5. Ja æv æv - men heldigvis har jeg jo pusheren lige om hjørnet. Jeg tror helt sikkert det er mig, der strikker mærkeligt - for det er sket for mig rigtig rigtig tit - så det må være som Marianne skriver - noget med at jeg burde strikke på en pind tyndere. Jeg har også strikket i en mindre størrelse kære Anonym - og der var rigeligt med garn, så jeg tror ikke du skal være bekymret. Vestene skal først bruges engang til september, så jeg bruger det som en god undskyldning for at gå i gang med noget nyt :-) og som en god anledning til at komme forbi Marknos skønne hule :-)

  SvarSlet