tirsdag den 28. juni 2011

Navia drømme

Solen bager, temperaturen er høj, vi kryber i skygge for ikke at blive stegt - og samtidig drømmer jeg om store tykke sweatre, strikket i 3 trådet garn. Det svarer vel lidt til at hækle bikini i december-måned. Jeg hækler lidt videre på mine cirkler, mens jeg tager beslutningen om lige præcis hvilken sweater, jeg ikke kan leve foruden.


Jeg går lidt rundt om mig selv og forsøger at finde ud af det her ferieri. Rastløsheden og følelsenaf "at skulle" og "der er en masse jeg lige skal nå" sidder stadig i kroppen. Det bliver langsomt bedre - men det tager altid lidt tid for mig at lande "i ferien", og når taskerne er pakket og jeg forlader landegrænsen fredag ved jeg den rammer mig for alvor.

7 kommentarer:

 1. uh, den flippede version på det nederste billede har jeg savlet over mange gange - jeg er bare bange for at den bliver for krads i Navia?

  SvarSlet
 2. Overvejer selv andet garn - af samme grund - måske fra færøerne www.noda.fo :-) Den er rigtig fed - lidt bange for om jeg kommer til at se "telt-agtig" ud i den :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med trøjen på det nederste billede, tror dog ikke den vil klæde mig. Jeg har strikket den anden, den er blevet rigtig dejlig, mangler knapper, men det må vente til køligere dage. Jeg synes ikke, Navia er krads, men jeg kan også tåle det meste uld

  SvarSlet
 4. Tror måske også jeg ender med cardiganen i første omgang Lydert - den er en sikker vinder - har du fundet gode knapper til din ?

  SvarSlet
 5. Nederste trøje ser da rigtig lækker ud. Rigtig god ferie til dig :o)

  SvarSlet
 6. Jeg købte knapper til den for så længe siden, at jeg ikke kan huske hverken, hvordan de ser ud, eller hvor jeg har lagt dem

  SvarSlet
 7. Wauw... hvorfor har jeg ikke set din blog før nu? Du har jo en fantastisk blog! :)
  Jeg ville meget gerne have meldt mig som fast læser, men det ser ikke ud til at man kan blive det her?

  Og så vil jeg også lige sige at den trøje der på billedet er brun ser FANTASTISK ud i navia lime og grøn :D

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  (p.s. kan se at du bor i Lemvig - der har jeg boet fra jeg var ca. 3-7 år) :)

  SvarSlet