tirsdag den 21. december 2010

Hit med energien

Det er altså udtryk for ekstrem dårlig planlægning at så godt som alle på samme matrikelnummer går ned på samme tid - og når det så samtidig er bare få dage fra jul - er det som om panikken så småt breder sig.

To af pigerne ligger på langs med høj feber, ondt i halsen, maven, hovedet og med opkast. Selv hænger jeg stadig gevaldigt i bremsen og kæmper mig gennem arbejdsdagene for at sove resten af tiden indtil jeg skal på arbejde igen.

Det er simpelthen uholdbart, når jeg kigger på kalenderen og ser, at vi allerede skriver den 21. december. Meget burde være på plads, og vi ligger her og klynker i hvert vores hjørne.... "Du skal slappe bedre af og få det ud af kroppen" siger de kloge. Jov tak men hvordan dælan når jeg så i mål og bliver klar til at holde jul om bare 3 dage ?

Jeg rejser mig så snart jeg mærker den mindste energi og ræser derudaf for så at kollapse totalt. Eneste trøst er, at uanset hvor klar jeg når at blive eller ikke blive, så bliver det jul, og det skal også nok blive en god en af slagsen.


Sikke en gang klynk. På positivlisten kan nævnes, at træet er indkøbt og juletræstæppet hjemvendt efter at have været lånt ud til en kollega hele efteråret, fordi hun ville eftergøre det til sin datter.

2 kommentarer:

  1. Jeg håber I alle er på mærkerne igen inden julen for alvor sætter ind. Til slut vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul alle sammen:))

    SvarSlet
  2. Også en rigtig glædelig jul til dig og dine :-) Dejligt at have dig med som læser herinde og nyder dine kommentarer :)

    SvarSlet