onsdag den 8. december 2010

Vinterhus

Sneen vælter nu ud af skyerne - også her i Vestjylland, som ellers er sluppet med en anelse i de sidste uger. Nu er det tunge store snefnug, der hurtigt og sikkert dækker haven og samtidig også tager toppen af den dårlige samvittighed over aldrig at have fået revet æblerne sammen på græsplænen. De er nu forsvundet som dug for solen og hvem ved, måske er de væk, når sneen smelter ?Tøserne har taget et par prægtige sneboldskampe, fået rejst en snemand og afprøvet trampolinen (endnu en af mine dårlige samvittigheder - den skulle vist have været pakket sammen :-() med sne på. Det gav mange grin og hvin.

Herinde i huset pakker vi os - med lys og varme. Med strikkepind og hæklenål - og lister i stor stil over de julegaver, der stadig skal findes og købes. Ah det er en god midt-uge-eftermiddag.

Vores første forsøg på at fremstille kagehus står stadig. Den er ikke solid i konstruktionen - taget svajer faretruende og en byggesagkyndig ville vist finde en del K3 på byggeriet. Vi er nu godt tilfredse og glade for at huset står endnu. Tjapper-hunden udviser stor interesse for det duftende hus og springer op og snuser, så snart vi ser den anden vej.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar