mandag den 13. december 2010

Forbasket

I den sidste måned har jeg været fraværende - fraværende fra arbejde og fraværende fra min familie i det der føles som en evighed og et hav af gange. For 14 dage siden var jeg nede og vende med en omgang influenza, og igen i dag måtte jeg tage hjem fra arbejde, fordi feberen rasede i kroppen, og jeg havde svært ved at hænge sammen.


Efter sigende var jeg i en sådan tilstand, at det gav anledning til en sjov parodi fra elevernes side - om en lærer, der forsøgte at styre en flok teenagere siddende i frakke, med klaprende tænder og som blot kunne kontatere, at de vist ikke lavede det, jeg havde sat dem til - men som ikke rigtig havde energien til at sætte trumf bag ordene.

Jeg er så træt af at mangle min energi - træt af at hænge i bremsen. Et er at være træt - men det her værende syg konstant er ved at drive mig til vanvid. Jeg kommer ikke ud af stedet og får intet udrettet. Heldigvis har jeg tålmodige sjæle omkring mig, der henter og bringer og klarer det praktiske for mig. Pigerne varmer mig i en "burger", når tænderne klaprer for højt.

4 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til dig. Godt det snart er ferietid med deraf følgende langsomhed, sundt for både krop og sjæl ;-)

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring til dig, håber sandelig du bliver frisk til julen:))

  SvarSlet
 3. rigtig god bedring önsker jeg dig, men bliver nödt til at tilföje at med den fart du har på i hverdagen så er jeg slet ikke forbavset at din krop siger fra. i hvert fald ville jeg være faldet om for længe siden hvis jeg holdt på sådan som du gör, den energi skal tages noget steds fra. håber du snart er på höjkant igen.
  kh.fra Island
  Frida
  ps. håber ikke du bliver stödt at jeg sådan siger min mening, men jeg bliver faktisk mange gange bekymret for dig da jeg læser med herinde.

  SvarSlet
 4. Tak for jeres gode ønsker og kære Frida jeg bliver slet ikke stødt - nærmere rørt over den omsorg, jeg læser ud af dit indlæg :-) Du rammer nok også sømmet meget godt på hovedet - jeg er bare ikke sådan rigtig god til at økonomisere med kroppens ressourcer...og det koster må jeg nu erkende :-) Tak til jer alle tre - det gjorde godt

  SvarSlet