søndag den 19. december 2010

Søndags-nydning

En weekend med mange facetter - en fødsesldag der ændrede karakter, da fødselsdagsbarnet gik ned og tilbragte dagen, aftenen og natten i febervildelse. Ændrede karakter, da nogle af fødselsdagsgæsterne sneede inde i det midtjyske men som ikke blev mindre god og varm af den grund. Den blev bare anderledes end vi havde planlagt.

Vi fandt roen med huset fyldt af børn, der havde meget at gøre og mange småprojekter i gang. Jeg fik startet lidt strikketøj op uden rigtig at blive fanget af det og jeg mærker nu langsomt energien vende tilbage. Indimellem temperaturregulerer jeg stadig dårligt og bliver sendt til tælling - men jeg rejser mig hurtigt igen og ved at jeg i løbet af et par dage har genvundet min energi. Dejlig weekend med dejlige mennesker er en god energi-booster.


Boligliv med opskriften på Helga Isagers Honey har ligget øverst i bunken et stykke tid. Jeg har afsøgt markedet for garn - men har nu kastet mig ud i et forsøgt med Cashmere og Kauni i regnbuefarvet. Den er sjov at strikke - tilpas let i mønsteret til man sagtens kan følge en håndboldkamp imens og samtidig venter jeg spændt på farveskiftene ved hver ny kube. Fortsættelse følger, hvis jeg denne gang formår at holde fast i ET projekt og ikke zapper videre til et nyt.

Lige nu nyder vi bare søndagen og venter på at komme i gang med de sidste 3 arbejdsdage inden juleferie. Børnene hoverer lidt over, at deres ferie allerede er startet

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver så inspireret og imponeret når jeg ser hvad I erfarne strikkere har gang i. Det her er vildt imponerende!

    SvarSlet
  2. det ser i hvert fald godt ud forelöbig, dit nye strikketöj, dejlige farver.
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet