tirsdag den 18. maj 2010

Tid til tirsdag

Jeg elsker mine tirsdag, hvor skoledagen slutter, før den rigtig har fået begyndt - hvor der er god tid til at få bund i bunkerne og hvor der også er tid til en halv time i solen i hængekøjen, til at få snakket med veninder, der forlængst skulle have været ringet op Tirsdage, hvor jeg kan nørkle længe med projekter, der strengt taget sorterer under kategorien "Unødvendigheder"

I dag føles det som om, jeg har nået det hele. Arbejde, afslapning, god snak og nørklerier. Jeg har fået sat nyt omslag på en lidt kedelig kalender. Altså kedelig på forsiden med sort i sort - og et fantastisk redskab inde i - en rigtig lærerkalender med plads og rubrikker til at notere afleveringer, karakterer og andre af de ting, jeg er så slem til at skrive på små lapper papir - som altid forsvinder, når jeg skal kigge på dem. Nu har jeg en både fin og praktisk kalender. Det må da sortere under "Nødvendigheder" eller ?

2 kommentarer:

 1. Uh - den ser fin ud..:)
  Hvor finder man sådan en praktisk lærerkalender - hvis man som ny lærer ikke helt kan finde sig til rette med den fra DLF..?;)
  Nyd resten af tirsdagen - jeg vil se frem til at i morgen er min korte og overskuelige dag..;)
  KH herfra

  SvarSlet
 2. Arnold i gågaden. Den er fra Mayland og hedder inden omslaget - Lærerkalender:) Du kan jo starte med at strege uge 36 :) knus

  SvarSlet