onsdag den 19. maj 2010

Kvaster

En kurv fyldt med rester i alverdens farver, et stykke pap og en saks - det er det selskab jeg har tilbragt min eftermiddag i. Til gengæld bugner mit arbejdsbord nu af kvaster og garnrester. Jeg har fremstillet kvaster til en poncho fra Noda.

Ponchoen skal være grå og ganske simpel. Det sprælske består i de mange kvaster. Jeg er lidt spændt på resultatet - ponchoen skal strikkes på pind 8 i enkelt garn af almindelig Shetland-kvalitet. Min umiddelbare fornemmelse er : sjasket og løs - men den får en chance, inden jeg modificerer og ændrer i opskriften.

7 kommentarer:

 1. lyder spændende og anderledes, og kvasterne ser i hvert fald vildt lækre ud. glæder mig til en mere detaljeret rapport når du får prövet det af.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Skønne kvaster, Tina. Jeg er håbløst bagud med blogopdateringer. Lige nu nyder jeg dine updates. God weekend.

  SvarSlet
 3. ..beklager det forkerte navn. Har lige skrevet et fødselsdagskort til en Tina....

  SvarSlet
 4. Sikke nogen flotte kvaster du har fået lavet :) Mon du vil dele hvordan du har lavet dem??
  Uh lyder som et fedt projekt. Jeg har længe haft en grå poncho med kvaster i tankerne... men men..

  SvarSlet
 5. Hej Tina - Kvasterne laver jeg ved at vikle garn om et stykke pap, sætte et par tråde i toppen (til snoren) klippe op i bunden og vikle garn rundt om buntet, stramme til og binde. Derefter har jeg flettet topsnoren. Mon det giver mening?
  Mette - smiler af din navneforvirring :-)
  Frida - lige nu ligger kvaster hen i kurven - det bliver for tyndt og sjasket som forudset og jeg brygger på et alternativ

  SvarSlet
 6. Hej Mie,

  Håber du ser dette :-D

  Jeg skal til at lave en kvast, der ligner dem de bruger i livgarden til min fars fødselsdag og jeg tænkte på hvad for noget garn du har brugt til dine fine kvaster og tror du jeg kan købe moget garn der er tykkere til at lave dem?, og ved du hvordan jeg kan lave toppen mere tyk i det?

  på forhånd tak :-D

  SvarSlet
 7. Hej Tulipan
  Jeg tror sagtens, du kan lave kvasterne i tykkere garn - og derved bliver toppen også tykkere :-) God fornøjelse med projektet :-)

  SvarSlet