mandag den 23. juni 2008

Store beslutninger

Hjemmearbejdsdag - der arbejdes, men måske ikke helt så meget med det egentlig arbejde. Posten bragte mit Noro-strømpegarn fra USA - og jeg måtte afprøve det. Det er lidt stift, krads og ikke særligt rart at arbejde med. Tilgengæld får det en tyngde, som passer godt til det billede, jeg har i hovedet af det færdige tørklæde. Jeg har hæklet to firkanter og går nu lidt rundt om dem for at finde ud af om, det skal være den "store" eller den lidt mindre. Det trækker hårdt i mig - jeg glæder mig til at se farverne dukke op inde fra dybet af nøglet og kan næsten ikke holde fingrene fra nålen og garnet.

Det grå tørklæde fra Hendes Verden ligner ikke noget særligt. Det trænger gevaldigt til en gang blokning, inden jeg kan vurdere det endelig resultat. Men jeg mangler lige garn til de sidste 3 takker. Det er en håbløs opgave at få brugt rester - for der mangler ofte liiiige det allersidste til at kunne gøre noget færdigt. Så trods alle gode intentioner vokser garnlageret - men pyt, der er nogle, der mener, at garn er et glimrende isoleringsmateriale.

Swallowtail Lace Shawl er også kommet på pindene - i en skøn mørk rød farve og det blødeste alpaca uld. Det er strikketøj, der kræver lidt koncentration, men hvor resultatet tilgengæld også ligner en million.
1 kommentar:

  1. RIGTIG GOD TUR TIL FRANKRIG!:-)
    Knus fra Marianne

    SvarSlet