torsdag den 16. oktober 2014

Mulm og mørke

Jeg er en ivrig pinner. Dagen sluttes ofte med et par ture rundt på sitet - og en nær veninde er ivrig med-pinner. Vi snakker sommetider om, at den tid vi bruger på Pinterest - jo strengt taget "stjæler" tiden fra de krea-sysler - men ideerne der er overvældende og mange. Jeg henter så megen god inspiration. Det er lidt som et rigtig godt krea-magasin, som kan åbnes hver eneste dag og har fine gnitrende sider spækfyldt med lækkerier.I går havde jeg svært ved at få hold i det igen. Efter jeg egentlig var landet i sofaen med strikketøj i går - blev opmærksomheden ved med at søge mod symaskinen - og mod en taske, jeg havde set på netop Pinterest. Den måtte i maskinen, så jeg sad i halvmørke og nørklede en taske. Der er klart plads til forbedring - men den blev fin og brugbar.

4 kommentarer:

 1. Den er fin! Og jeg kender helt sikkert det med Pinterest. Det er et fantastisk sted med uendelig inspiration, men også lidt af en tidsrøver somme tider. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så meget balancegang Lola - også at få udlevet bare en brøkdel af alle ideerne :-) Men jeg nyder min "surf-tid" :-) Gode vitaminer og gode tanker om det man også lige kunne :-)

   Slet
 2. Uh, Pinterest er jeg ikke faldet i med, - endnu.
  Sikke en lækker taske. Skal det mon også være en julegave?

  SvarSlet
  Svar
  1. Går stadig lidt rundt om tasken for at vurdere om finish er fin nok til, at sende den på vandring :-) Uh måske du skulle smugkigge på Pinterest - tror du ville blive hooked :-)

   Slet