tirsdag den 7. oktober 2014

For ind i h......

Jeg løber stærkt - som i rigtig stærkt - faktisk er mit arbejdsliv lige nu at sammenligne med ekstremsport i udholdenhed, indsats og psysisk råstyrke. Kalenderen er fyldt med aftaler og møder - to do listen er overvældende og urealistisk, og forberedelsestid er noget, vi havde sidste år.Vi er forpustede, vilde i blikket og løber på usikker fod. Der skal ikke så meget til at vælte os omkuld - men heldigvis lurer ferien lige om hjørnet med tid til at trække vejret helt ned i maven og tid til at få pusten igen. Nøj hvor er det godt, jeg knuselsker mit arbejde i alle dets facetter -

7 kommentarer:

 1. Søde "kollega"
  Uh pust ja, vi løber hurtigt. Jeg tæller ned... 1 alm dag og så løbeturen fredag og så: F E R I E:-):-):-):-):-):-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah og nu blev vi endelig ferieramt - tiltrængt og nødvendig for at få pusten og benene ned på jorden. God ferie til dig søde "kollega" :-)

   Slet
 2. God vind med at komme i land til F E R I E KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu er den der endelig Anette - og den skal nydes og bruges max. Også god ferie til dig, hvis du er så heldig :-) Knus

   Slet
 3. Rigtig god ferie, håber du får både frisk luft, energi og tid til det kreative i uge 42.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nyde ferien så meget - både med luft og masser af kreative sysler. Også god ferie til dig Louise - hvis du er ferieramt :-)

   Slet
 4. ja noen ganger går det litt fort :)

  PS Jeg vil så gjerne fortelle deg om et spennende prosjekt jeg er i gang med. Kan du sende meg en email på heidi@woolspire.com?

  SvarSlet