søndag den 19. oktober 2014

Jeg gør det

En af kurvene er blevet fyldt - fyldt med strømpegarn, og jeg er fast besluttet på at strikke de skide-strømper til pigerne. Et par til hver - mindst. Ikke fordi jeg nyder det - men fordi de ønsker sig det så brændende."Nissen må gerne komme med strømper hver dag, mor" - Yeah right - det er vist ikke realistisk eller sundt for strikkelysten - men et enkelt par kan det vel blive til - hvis jeg holder øjnene fast på målet og på den glæde, det skaber.

Jeg lægger alle mulige strategier for at komme i mål. Hvis jeg nu strikker en til hver af dem i første omgang - så kan variationen i farverne måske holde mig i gang - måske.... Det kommer til at kræve en del hepperi det her projekt :-)

6 kommentarer:

 1. Strik 2 på én gang på rundpind. Så er der to samtidig. Fantastisk for os, der aldrig kommer til nr. 2...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg prøvet Anette - men jeg bliver så irriteret over de mange tråde (læs: 2 :-)

   Slet
 2. hej Mie,
  jeg skal nok heppe ;-) Et lille trick kunne være at strikke første strømpe til lige efter hælen, lægge den til side og strikke nr. 2. Derefter strikker du nr. 1 færdig. Det vil gå som en leg, fordi der ikke mangler ret meget ;-))
  Eller også strikker du nr. 2 først, for så undgår du second-sok-syndromet :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ! den med nr. 2 vil jeg huske på - dejligt med hepperi - måske det hjælper :-)

   Slet
 3. Hep-hep herfra - har lavet pakkekalender til mine to voksne sønner, hvor emballagen var hjemmestrikkede sokker - det går hurtigt til en god film :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Shit det er vildt - pakke-kalender-emballage i form af strømper. Du er sej :-)

   Slet