søndag den 19. oktober 2014

Efterårsferie-status

Ferien er så godt som slut. Tilbage er kun de allersidste krampetrækninger og de sidste pinde på strikketøjet i sofahjørnet. Jeg er ikke klar til at give slip - men ved også at lige om lidt, når jeg er løbet varm i min hverdag - så nyder jeg den og holder af hvert et øjeblik - eller næsten ihvertefald.

Ferien har været produktiv. Der er brugt gode timer både med pinde og ved maskine. Mange små projekter er det blevet til - og samtidig har jeg været i godt selskab, hygget omkring mine egne, fået ryddet op her og der, slappet af, tænkt tanker både om stort og småt - og tanket masser af god energi."Arbejds-fri" ferie er noget ganske særligt - og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har holdt den slags ferie. Det er lykkedes for mig at lade arbejde være arbejde - og har tænkt uendelig lidt på virkeligheden derude. Blev i formiddags dog ramt af lidt hektisk hjertebanken - og måtte bruge lidt tid på at fortælle mig selv, at jeg IKKE er bagud, fordi jeg ikke har arbejdet - men at jeg bare har fået mere "normale" arbejdstider.

I morgen tidlig venter virkeligheden og hverdagen igen. Jeg er klar - men kunne også godt nappe et par dages ferie mere. Ferien har født et par nye ideer og projekter, der skal leves ud - lige om lidt og lige om straks, når der viser sig et åndehul.

2 kommentarer:

 1. Det har da vist været en skøn ferie. Og min ligner din :)
  Jeg må dog indrømme, at man jo godt kan være bagud, selvom der er ferie, så jeg måtte åbne computeren flere timer i går.
  God arbejdsuge til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må altså ikke arbejde i ferien Eva.... heller ikke i weekenden - det er en klar uskik :-) jeg elsker den frihed, jeg har fået - og det er så vist også det gode, der er at sige om den sag :-)

   Slet