lørdag den 18. oktober 2014

Gode vitaminer

I går var en rigtig dejlig dag. En dag af den slags, der giver varme og vitaminer til mange flere dage - men også en dag, der giver lyst til og smag for mere. En god veninde rykkede ind med alle sine stoffer og sin store maskin-park, og planen var klar, der skulle sys amok, inden vi samlede hver vores flok til en gang aftensmad og aftenshygge.Det gik ikke helt efter planen - og det var egentlig ikke, fordi vi snakkede tiden væk. Vi snakkede - men vi kørte samtidig løs på maskinerne. Der blev produceret en række småtterier - men der blev dælme også lavet en del tumpe-fejl, og opsprætteren var i brug af flere omgange.

Nye idéer vokser altid frem i godt krea-selskab - og mit hoved er nu så fyldt af projekter og min tiltro til egne evner er helt i top - trods opsprætteri - jeg har slet ikke tid til at starte på arbejde igen.

I dag er krea-rummet ryddet sammen. Den står huslige pligter af den slags, der virkelig er tiltrængt efter en hel uge i krea-land. Jeg gider godt :-)

1 kommentar:

  1. Det var virkelig en hyggelig dag...;) Vi må ha' sat tid af i kalenderen igen snart.. Helst uden alle de små og store fejl...;) Knus

    SvarSlet