søndag den 7. september 2014

Alle ingredienserne

Alle ingredienserne var på plads til en weekend af de helt fine og særlige af slagsen. De bedste mennesker omkring mig, blomster i vasen, gode udflugter, tid til benene op og tid til chokolade med lakridssmag - en særlig last jeg deler med en skøn nevø, garn i rå mængder - og snak ad libitum. Ah jeg landede i min fredag med et stort smil om munden. 
 
 
 
Weekenden blev præcis som beskrevet og lidt til - men samtidig er jeg nødt til at erkende, nødt til at se i øjnene, nødt til at acceptere OG handle på det faktum, at min krop skal have mere søvn, end jeg er klar til at give den. Hele weekenden har jeg kæmper med en overvældende træthed, øjnene der faldt i og et summende hoved. I underkanten af 6 timer i gennemsnit i laderen om natten er ikke nok - og nu insisterer kroppen så meget på mere søvn, at der ikke er nogen vej udenom at krybe under fjer - også selvom jeg synes, jeg slet ikke kan nå det, jeg vil i livet i den tid, der så er til rådighed. 

3 kommentarer:

 1. Skønne ingredienser til en skøn weekend -om end den også bragte erkendelsen af søvnmangel.
  Godt du vil indse det -også haft knald på med skolestart, lejr mm.
  Nyd luren. Kh Jonna

  SvarSlet
 2. Ind imellem må man overgive sig. Jeg sidder og overvejer, om jeg mon skal kigge en lillebitte smule tennis i aften...?

  Den Marabou kender jeg ikke! Dét er en fejl. Jeg har en fest med Toms mørke chokolade med lakrids.

  SvarSlet
 3. Lyder som en fuldstændig skøn weekend, selvom trætheden viste sit kedelige ansigt. Chokoladen med lakrids er så skøn, kan godt forstå din passion for den.

  SvarSlet