torsdag den 25. september 2014

På med vanten

Når man er hurtig-strikker og meget produktorienteret, som jeg - kan det være en kæmpe udfordring at strikke på tynde pinde OG strikke 2 af en slags. Jeg har startet på mange mange sokkeprojekter og endt med en enkelt sok - og tror næsten, at der i min strikkekurv er lige så mange enlige sokker som i vaskekurven.


Fanø var en træningslejr i tålmodigheds-arbejde - træning i at blive i processen og forsøge at nyde den hel til vejs ende. I bilen på vejen hjem lukkede jeg de sidste masker af til et par skønne luffer fra Strikkebogen.www.strikkebogen.dk

Svampeluffer i en sort, hvid og grafisk version. Jeg knus-elsker dem. Det fine mønster og knuderne i manchetten, som var en udfordring for tålmodigheden af de helt store. Pigerne går omkring dem og snakker om også at have brug for og trænge til - men det ville vist, ihvertefald lige her og nu, være at overspænde buen :-)

6 kommentarer:

 1. De er da også over-lækre:)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så fede - at det er liiiige før jeg overvejer at lave flere par :-)

   Slet
 2. Men hold nu op de er fede!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes, de er et klart hit - og kunne være værdige julegaver... ville ønske jeg var bedre til at lave flere af de samme :-)

   Slet
 3. Hvor de bare flotte. Jeg kan godt forstå der er interesse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder godt fast i den :-) måske de ender med at lokke mig til at lave flere - måske :-)

   Slet