lørdag den 27. september 2014

Pertentlig oprydning

Nogle gange er det som om god energi kan bindes i små-rod eller stor-rod. Jeg er ikke sådan et ordensmenneske, der lægger sine ting på plads efter brug - men mere et rigtig rodehoved, der engang imellem for at forhindre totalt kaos og druknedøden må rykke ind med rendegraver og fejemaskiner.

I min stue er der et hjørne. En hjørne, der engang bestod af enkelte kurve med strikketøj - men et hjørne hvor der er løbet et hav af kurve til med enorme mængder af garn, ufærdige projekter, opskrifter og andet strikkegejl. Et hjørne, der trækker energi, fordi der ikke er overblik, mening og retning.Det er der nu - lige nu. Al garnet er sorteret, vundet op i små sirlige nøgler og ordnet efter kvalitet. Det har taget en evighed, som i en halv fredag og en kvart lørdag. Gamle projekter er sendt til de evige garnmarker. Pinde er ordnet i system, og diverse opskrifter arkiveret til dertil hørende mapper.

Det er lige til at få vand i øjnene over - og det giver god strikke-energi og lyst til at kaste sig over nye projekter - og gøre de nu enkelte ufærdige projekter færdig. Godt det kun er lørdag.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Næsten lige så godt som en bolsche-krukke eller en god gang blandet slik :-)

   Slet
 2. Åh ja, jeg elsker også sådanne oprydning. Giver god energi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God energi og masser af gode nye ideer vokser frem, når tingene finder deres rette plads :-)

   Slet
 3. Den kurv er da fantastisk. Nogle gange må man gå hårdt til værks, nu er der ryddet op og der er klar til nye projekter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - give plads til at nye ideer få liv og rum :-)

   Slet