torsdag den 11. september 2014

Two down

Operation oprydning i strikkekurve fortsætter. Hele 2 projekter er nu færdige. Den store grå og en pink Peasy - og det skal klart fejres. Den bedste måde at fejre den slags er at skyde et nyt projekt i gang.

Og det nye projekt er fra 100% rain - og strikkes udelukkende af rester. Så kan det vel falde ind under kategorien "Operation oprydning" alligevel ikk'? og hvis den undskyld ikke holder i retten, er det jo stadig en markant nedgang i projekter, når jeg kun starter et nyt projekt for hver TO, jeg afslutter ikke'?

Ja og så manglede det sjal da bare så meget i min store tørklæde-skuffe at det bare måtte på pinde og laves i en ruf - faktisk tror jeg, det kommer så hurtigt af pindene, at det slet ikke står i vejen for at få tømt kurven for gamle projekter....

4 kommentarer:

 1. Haha, jeg har også gang i oprydning /opfyldning i to-do-kurven...for netop som du skriver, så kan man bare have tendens til at lave to ting og så starte nyt. Herligt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det kan være svært at holde gejsten i den to-do liste - jeg er forfærdelig til det med at starte op uden at afslutte - og har allerede tilføjet flere ufærdige projekter til kurven :-/

   Slet
 2. Du er da bare for vild. Du spreder god strikkekarma.

  SvarSlet
  Svar
  1. God karma - både strikke og anden slags skal netop spredes :-) Dejlig kommentar Eva :-)

   Slet