onsdag den 24. september 2014

Mere Fanø

Weekendens oplevelser sidder stadig i kroppen. Brændstof til mange lange og hektiske dage og god inspiration, rumsterer oppe under kasketten. Vi fik besøgt både den ene, den anden og midten af øen. Hver en bod og hver en butik blev undersøgt, støvet for gode sager, diskuteret, vendt og drejet.
 
 
 
Dagene blev brugt ude og omkring men også hjemme i træhytten, hvor 8 strikkegale kvinder inspirerede hinanden mindst lige så meget som de mange strikkeboder og strikdesigner kunne. Vi kiggede over skulder, delte ideer, tips, must-haves og must-dos.
 
Der var mere luft og højere til loftet på Fanø i år. Menneskemængden og trængslen følte mindre - og det var lettere at komme til at se, føle og mærke. Vi havde store forkromede planer om egne workshops om både det ene og det andet - men det hele gik op i gode sjove og dybe snakke med masser af vitaminer - og der er hermed skabt grobund for en gentagelse. Jeg gentager gerne. 

4 kommentarer:

 1. Det lyder som nogen super dejlige dage. Jeg var der også fredag aften og hele lørdagen. Tænk at vi var så heldige igen at ha´ skønt vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vejret var med til at gøre det endnu dejligere - eneste minus var, at der ikke var så mange i strik at kigge på :-)

   Slet
 2. Jeg har aldrig været på Fanø, men jeg kan fornemme på de forskellige beretninger i blogland, at det var bedre i år. Sidste år var der mere frustration over trængsel og uoverskuelighed end der var begejstring. Så måske er det ved at finde sit leje?
  Det lyder i hvert fald som om du har haft dejlige dage. Og det kan man trænge til i disse tider.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du prøve engang Eva - det er turen værd :-) og ja den gode energi er der brug for :-)

   Slet