mandag den 25. juli 2011

UFO

70 forgæves kilometer - planen var klar fra morgenstunden - jeg skulle have garn til lageret og garn til et par af de sweatre, jeg drømmer om - Det viste sig at være umuligt at vælge mellem dem og en hurtig "typisk-Mie-beslutning" blev taget - jeg måtte jo så bare strikke begge to.

Bilen blev tanket, og kursen var klar - det var strikkepusheren bare ikke - Garnet var ikke på lager og kunne måske komme i løbet af ugen, hvis hun bestilte i dag. Jeg var noget slukøret, da jeg gik derfra - og sidder nu med hovedet ned i kurven - hvor der ligger et hav af UFO'er (unfinished objects) Det er bare at tage fat fra en ende af og få has på dem, mens jeg mobiliserer tålmodighed.


En fryns af de gode ved turen var, at jeg opdagede, at min lokale Dahlia-mark er begyndt at sælge ud af herlighederne - og istedet for at komme hjem med favnen fyldt med garn, var den fyldt med blomster, der nu pryder overalt i stuen. Et rigtig godt plaster på såret.

3 kommentarer:

 1. Øv, hvor er det bare surt. Når man nu har besluttet sig for at strikke nyt, er det jo endnu sværere at tage sig sammen til at fixe UFO'er

  SvarSlet
 2. Flot nyt look du har fået på din blog.

  SvarSlet
 3. Nemlig Lydert - men samtidig en kærkommen anledning - så nu kæmper jeg med at færdiggøre :-)

  Dejligt du synes om det Bebiane - det er en sjov legeplads den her blog :-)

  Dejlig tirsdag til jer begge

  SvarSlet