onsdag den 27. juli 2011

Rå mængder

En strikkedame, der var hurtig på aftrækkeren, sikrede i går, at den salige strikkefred ramte mig og udløste alverdens gode stoffer af tilfredshed i kroppen. En ordentlig sending Navia garn til både det ene og det andet fylder nu godt i kurve og det eneste der står i hovedet på mig er STRIK, STRIK, STRIK.


Den hurtige ekspedition kostede på alle fortsætterne om at komme bare lidt til bunds i alle de ufærdige projekter. Der er masser af gode undskyldninger - "Jeg skal jo lige se, om projekterne også bliver så gode, som jeg forestiller mig", "Det er for varmt at sidde med de helt store strikketøj" "Jeg skulle jo egentlig have haft de trøjer på allerede i går, så det er ikke for tidligt at komme igang" osv. osv.

Tåbelige og unødige aktiviteter som handel, madlavning, oprydning, havearbejde m.m. er aflyste - her strikkes

5 kommentarer:

 1. Hmmm -
  gad vide hvad de rå mængder uld så skal forvandles til?
  Venter i spænding, så du har min fuld opbakning til at lade alle andre gøremål vente.
  Ha en herlig onsdag, Mie...

  SvarSlet
 2. Jeg er også spændt på at se hvad du skal bruge garnet til. Endelig er det da blevet varmt og tørt igen.... hvor er det skønt. Må give dig ret i at "strikkedamen" var hurtig på aftrækkeren :)) Ha´en rigtig god onsdag, solen skinner her i Østjylland det tyder på at blive en rigtig god dag :))

  SvarSlet
 3. Lækre farver..:)
  Skulle efter dit seneste indlæg ellers til at foreslå at du skulle drikke 'kaffe' med mig i stedet for at strikke..;) Men der kan jeg godt se jeg var for langsom.. Nyd det søde..
  Knus

  SvarSlet
 4. God beslutning, dejligt garn...nyd det :-)

  SvarSlet
 5. Ja, det er da bare om at komme i gang, når man får så lækkert garn i huset. Rigtig god fornøjelse

  SvarSlet