fredag den 29. juli 2011

I kampens hede

Mens jeg lynstrikker et par trøjer, jeg skulle have haft på i går - og ihvertefald ikke i dag, hvor der svedes tran og hvor temperaturen er så høj, at udeliv og strikketøj er svært foreneligt - er jeg faldet over en trøje, som jeg helt havde glemt, at jeg jo også må eje.

Den islandske sweater Endurreisn er endnu en must-have. Det er lidt som om det kommer i stimer. Det lyder en anelse forkælet efter at have holdt 5 ugers sommerferie - men jeg kan simpelthen med mine bedste evner ikke se, hvordan jeg får tid til at starte på arbejde om en uge....


Da temperaturen tvang mig til at opgive strikkeriet - trak jeg indenfor og vovede mig op på førstesalen, som ellers er de to små tøsers domæne. Hold da op en hurtig oprydning tog hurtig om sig - og det var lidt som Pandoras æske eller som at pirke til en byld - hver gang jeg tog hul på et lille område væltede det frem med ting. Der er nu gjort rent bord - og de kan komme hjem til værelser, hvor man kan se gulvet.

Størstetøsen har på det kraftigste frabedt sig at jeg bevæger mig ind i hendes hule - og jeg forsøger at holde, hvad jeg har lovet.

4 kommentarer:

 1. Den trøje er bare super fed. Jeg har garn og opskrift liggende, så den skal jeg have færdig til vinter.

  SvarSlet
 2. Du har ret, den sweater må man eje!!

  SvarSlet
 3. ja, den er super flot, men den strikkes også på pinde 7, så den skulle vel ikke tage så vældig lang tid, vel?
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Pind 7 - den må kunne laves i et snup-tag :-) Det kunne jo også være en efterårstrøje Merete :-) og efterårsvejret viser sig jo en gang i mellem her midt i sommeren - den kan ikke komme på pindene hurtigt nok :-)

  SvarSlet