onsdag den 20. juli 2011

Spild af cykelløb

Tour de France følges ivrigt hvert år - af flere årsager. Nyder turen på bagagebæren gennem det franske landskab, finder cykling ok-interessant og vigtigst af alt måske - er det fantastisk strikke-tv. Mange timer i ro og med et spændingsniveau, der for det meste tillader, at man zapper lidt til og fra.De sidste par dages etaper har dog vist sig at være spildt strikketid - En sort poncho på pindene - og først efter en milliard-million pinde opdagede jeg en stupid og tåbelig læsefejl - det jeg har læst som 1 gang 9 masker ud - var 1 maske ud 9 gange.... Jeg har brugt de værste eder og derefter skyndt mig at trævle det op - så er chancen for jeg kommer i gang igen større...Pokkers pokkers

4 kommentarer:

 1. Det har jeg også gjort et par gange, det er bare så surt. Godt du fik pillet det op i en fart

  SvarSlet
 2. Åh nej, øv øv øv. Den slags er næsten ikke til at holde ud! Jeg har lige trævlet en halv kjole op fordi den blev for stor. Om igen :)

  SvarSlet
 3. Øv om igen, godt at du fik det trevlet op i en fart, så er det jo bare om at komme igang igen, anden gang går næsten altid hurtigere :))

  SvarSlet
 4. Jeg er i gang igen - dog ikke med samme iver som sidste gang - mønsteret er tjekket og gen-tjekket for tåbelige ting, der kan misforstås.... Dejlig med opbakning og heppekor til det videre strik :-)

  SvarSlet