mandag den 7. februar 2011

Udenfor nummer

Weekenden har budt på tasker - store kufferter, der er blevet fyldt med sommertøj og sandaler - og små tasker, der er blevet fyldt med gode bøger og anden underholdning. En enkelt arbejdsdag og så er vi klar til at vende snuden mod de varmere himmelstrøg.


Det er et klart brud på principper - sådan at rejse inden det for alvor er ferie...... Det har været og er vel fortsat en af de hellige køer, at børn skal følge deres skolegang, og at vi voksne skal vise dem, at den skolegang er så vigtig, at man ikke kan tage fri for at tage på billig ferie..... Normalt er det også et nemt princip at have for en degn, som ikke har ferie udenfor skolernes ferie...

I år faldt der så nogle afspadseringsdage ned i kurven til mig - og fristelsen om at kunne tilbyde børnene en ferie, vi ellers ikke kunne komme på, blev for stor for selv mine principper. Dobbeltmoralsk? ja for den - af HT - Prisen for denne dobbeltmoral må være at jeg frasiger mig retten til at prædike overfor andre, der gør det samme - i hvertfald i et godt stykke tid :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar