mandag den 7. februar 2011

Fly håndarbejde

En af mine absolutte ynglings-garnpushere er blevet aflagt besøg i dag. Missionen gik ud på at finde håndarbejde til de forholdsvis mange fly-timer. Håndarbejde jeg vel og mærke er helt helt sikker på, de ikke tager fra mig i lufthavns kontrollen.


Jeg skal i gang med et større hæklearbejde - et sjal der starter med hele 306 luftmasker. Jeg bliver helt forpustet og er noget spændt på om jeg kan knække hæklekoden. Vi er ved at være flyve-klar - mangler blot de helt sidste detaljer :-)

5 kommentarer:

 1. Hej Mie.

  Jeg er i nøjagtig samme situation som dig. Min datter og jeg smutter lige et par dage til London nu, inden vinterferien og de dyre priser. Det er aldrig sket før og ville da også ha' svoret..Men, men man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg tror, at jeg tager et "Ærmeling" fra Geilsk med som fly håmdarbejde. Håber, I får en dejlig ferie. Lissi

  SvarSlet
 2. Jeg turde heller ikke satse på at de ikke ville konfiskere mine strikkepinde, så jeg medbragte også hæklenålen sidst. Nu har jeg så nogle lapper, som jeg egentlig ikke ved hvad jeg skal bruge til :-) Ha' en rigtig god tur og god hæklelyst!

  SvarSlet
 3. Lissi - ærmeling ser ud til at være et godt strikketøj - pas på de ikke nupper pindene - har hørt rygter om at træpinde går an - men tør ikke rigtig løbe risikoen - Rigtig god tur til dig og din datter :-)

  Lykke - har du set denne uges Hendes Verden - der er nogle sjove lamper lavet af de dersens "fly"-lapper... måske det var en anvendelsesmuligthed :-)

  SvarSlet
 4. Rigtig god fornøjelse med hæklearbejdet. Håber I får en rigtig god ferie sammen:))

  SvarSlet
 5. Tak for det Dorte - Glæder mig til at fortælle og vise, når næsen igen vendes hjem... Vil gerne bestille lidt mere varme og mindre blæst til hjemkomsten :-)

  SvarSlet