mandag den 28. februar 2011

Snipper

Mens jeg strikker snipper på mit halve kongerige, drømmer jeg drømme om de næste projekter på pindene - Helga Isagers sjal, som jeg har set skønne varianter af her i blogland - og et pudsigt og pludseligt behov for at strikke lace-strømper.


Jeg hader ellers af et godt hjerte at strikke strømper - eller mere præcist - jeg hader strømpe 2 - Det går strygende og flot med den første - men jeg kan næsten ikke holde den anden, ud og det er en kamp hver eneste gang.

Det er et ganske særlige par strømper, jeg drømmer om - men som jeg ikke kan finde. Jeg har set dem på en eller anden blog og kan ikke finde tilbage. Måske jeg kan få lidt hjælp ? De er grønne med hulmønster og går op midt på benet eller under knæet.... Nogen der ved, hvilke strømper jeg taler om eller som har et godt alternativ ?

7 kommentarer:

 1. Hej Mie.
  Hos Lykkefanten kan du se masser af meget fine strømper.
  God fornøjelse med snipperne, nød alle mine på Camomille som blev sååååååååååå lækkert ;-)

  SvarSlet
 2. Hos garnstudio er der også et par lange strømper med lace-mønster. Så skal du lærer at strikke et par strømper ad gangen på rundpind. Så skal du aldring strikke nr. 2, da du strikke dem begge på engang.

  SvarSlet
 3. Jeg har det nøjagtigt som du mht. strømper....derfor strikker jeg aldrig strømper :((

  Dit kongerige ser lækkert ud og Camomille er jo blevet den helt store dille her i blogland - og ikke helt uden grund.
  kh Jane

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se dit halve kongerige færdigt. Med hensyn til strømperne, kan jeg råde dig til at strikke begge sokker samtidig, det gør det nemmere at blive færdig med den anden sok.

  SvarSlet
 5. Har været en smut forbi Lykkefanten - fine sager jeg fandt der - tak for linket Jytte :-)

  Det der med at strikke 2 strømper på en gang lyder tillokkende - jeg tror bare ikke helt jeg forstår, hvordan det gøres.... og på rundpind... næsten for godt til at være sandt...

  Glæder mig så meget til Camomille Jane....

  SvarSlet
 6. Hej Mie,
  det lød ret spændende med "det halve kongerige" så jeg har googlet lidt nysgerrigt rundt og fandt et utrolig lækkert og smukt sjal. Du har valgt den perfekte farve! God arbejdslyst mens du drømmer om dit næste projekt.
  Undskyld, men jeg bliver nødt til lige at vende tilbage til Nicola Quilter nederdele størrelserne inden jeg tør bestille. Håber det er ok med dig.
  Min normale nederdel/buksestørrelse er 38-40. Har du et bud på hvilken størrelse jeg så skal bestille Nicola Quilter nederdelen i?

  SvarSlet
 7. Hej Henriette.
  Det halve kongerige er et rigtig lækkert sjal, og jeg er ved at have lavet det i mange mange udgaver :-) Det skulle du prøve engang.

  Mht til nederdelene, så er jeg selv en størrelse 42 og har valgt størrelse Healthy.... Den er på ingen måde stram men nærmere lidt løs til mig - så med din størrelse ville jeg nok overveje en størrelse Trim, som svarer til 38..... Du skal måske lave en vurdering om du mest er 40 (regular) eller mest er 38 (trim) De er lidt store i størrelserne... håber det hjalp ?? ellers spørger du bare igen
  God dag
  Knus Mie

  SvarSlet