torsdag den 24. juli 2008

Bolle-bageri


Tante H har gjort det igen. Hun har slået et kæmpe brød op og har brugt hele formiddagen i køkkenet. Der er nu boller, pølsehorn og pizzasnegle til fryseren og til madpakkerne, når børnene starter i skole igen. Jeg er ikke selv den store bager - Jeg hader følelsen af klistret dej mellem fingrene, på bordene, på kludene og i det hele taget over det hele. Børnene priser sig lykkelige for deres tante, som bager kagerne og bollerne til fødselsdage og andre festdage.


Ellers fortsætter driver-livet og nu er vejret for alvor blevet til det. Der bliver leget med vand i haven, spillet badminton, leget i teltet m.m. Det føles godt, og det føles som ferie.

Jeg har fået startet February Lady sweater op. Den er lidt kompakt i 2 gange Kauni - og den er prøvet et hav af gange og stadig i tvivl om, den bliver god. Tante H har sagt god for den og er klar som aftager, hvis den ikke falder i god jord.

1 kommentar:

  1. Vær du bare glad for, at din fls er lidt kompakt nu - den bliver let lidt løs i kødet i brug. Den bliver rigtig flot! Og velbekomme forresten :-)

    SvarSlet