mandag den 19. oktober 2015

Slutspurten

Ferien som startede med hektisk strik af en trøje, har også budt på den der stille ro til at få bund i ting og sager, få slået et par knuder og strikket ufærdige næsten færdige projekter helt færdig.

Louise Hardens Twister er nu monteret og strikket til ende. En lækker poncho, der bliver et godt supplement til Arvingen, som snart er så godt som slidt på. Den var lidt langsommelig at strikke - og pindene var uendelig lange. Men jeg er vild med den.Det er jeg også med tørklædet "Paris" fra Susie Haumanns tørklædebog. Det har været undervejs virkelig længe. Jeg har taget et par pinde en gang i mellem, når hovedet ikke var til andet - men det krævede lidt mere tid og lidt mere opmærksomhed for ikke at ende på de evige UFO-marker. Nu er det af pinde og klar til brug.

Der er ved at være tomt i kurven - men flere projekter står på spring - nu skal der bare tages beslutninger om hvilke, der skal have første prioritet - og så lurer hverdagen lige om hjørnet.

3 kommentarer:

 1. Det er nu godt at få noget gjort færdigt. Og de to her ser da dejlige ud - og så passer det med noget varmt i denne årstid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver sådan en god følelse at kunne ane bunden på strikkekurven :-)

   Slet
 2. Det er så godt og tilfredsstillende å få ferdigstilt noen UFOer. Plaggene dine var bare lekre! En fin poncho, som kommer til å varme godt nå som vinteren kommer. Og skjerfet hadde et helt utrolig fint mønster!

  SvarSlet