tirsdag den 6. oktober 2015

Efterårsferie-projekt

Et af de projekter, der helt sikkert skal på pinde, når ferien rammer mig, er den skønne tykke cardigan fra Kofteboken, som jeg har haft kig på længe længe. Nu har jeg provianteret og købt en ordentlig sending af det tykke lidt kradse Alafosslopi.Det er et garn, som jeg tro, man enten elsker eller hader. Jeg ved, det kradser, så særlig krads-sensitive, får tics bare ved at kigge på det - men jeg elsker det, for det kradse og rå udtryk. Kun når jeg bliver rigtig rigtig træt, bliver jeg generet af kradseriet - og så er det alligevel tid til at gå i seng.

Jeg lurer stadig lidt på farverne - om jeg skal holde fast i den sarte rosa eller gå med den lidt mørkere - den gule er ikke helt rigtig - men jeg kigger, aer og planlægger - og så er planen at sætte projektet på pinde, så snart jeg er ferie-ramt. Behøver jeg sige, jeg glæder mig ?

3 kommentarer:

 1. Den trøje er også super smuk. Jeg elsker også islandsk ud. Det er lunt og godt. Glæder mig til se hvilke farver du vælger

  SvarSlet
 2. Aj, så fedt at have et ferieprojekt klar til at gå i gang med! At gå og planlægge og glæde sig. Jeg er sikker på, at du får valgt de rigtige farver - for dig.
  God ferie, når den lander i dit skød - og på dine strikkepinde.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker at strikke med og synet og tanken om uld, men jeg kan SLET ikke holde ud at have det på. Flot er det!

  SvarSlet