torsdag den 23. juli 2015

En stærk slutspurt

Projekterne har en tendens til at hobe sig op i kurven - og når der er for fyldt, finder jeg bare en ny kurv. Det betyder, at jeg ofte har gang i helt op til fire strikkekurve, som jeg slæber efter mig efter behov og strikkelyst.

Ferietid er ofte slutspurt-tid. Der hvor jeg både får startet nye projekter op, får tid og energi til at starte nyt op - men også så meget tid og overskud til at finde bunden på bare nogle af kurvene. I løbet af den sidste uge er 2 trøjer blevet færdige.Den skønne grønne Sommersky strikket i en tråd mohair og en tråd alpaca fra Garnudsalg og efter den opskrift, der ligger til fri afbenyttelse der. En lækker let og luftig sag, der ville være fantastisk skøn til de sene sommeraftenener, når det bliver køligt - de aftenener, vi har haft alt for få af - endnu - i år.


Folklore har været på pindene længe efterhånden - jeg var forbi det sjove med mønster og farveskift - og havde lidt svært ved at finde gejsten til de lange ensfarvede stykke. Jeg vandt kampen - og trøjen er nu færdig og så klar til brug.

To færdige projekter, det må betyde, at jeg snart skal starte nye projekter op. Kurvene er så tomme ;-)

6 kommentarer:

 1. 2 skønne bluser du har fundet i dine kurve 😊
  Det gør så godt at få det lavet færdigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja jeg elsker næsten lige så meget at tømme kurven, som at starte nye projekter op :-) Næsten :-)

   Slet
 2. Det må bare være en god fornemmelse. Hvor er de blevet flotte begge to.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en god fornemmelse at se bunden i kurven og have lavet den sidste seje slutspurt - jeg er helt sikkert en bedre starter end afslutter :-)

   Slet
 3. Svar
  1. De er blevet helt fine, synes jeg Gitte ;-)

   Slet