fredag den 31. juli 2015

Marathon-sy-date

En sy-date, der gik helt ud på de små timer og fortsatte dagen efter med skønne sy-veninder gav masser af inspiration og lyst til meget mere. Store-tøsen fik en kjole, jeg fik selv et par stykker, et par nederdele og en T-shirt, inden jeg lukkede sy-rummet ned og trak støvsugeren.Det er kun et par år siden, jeg tog mod til mig og med kyndig assistance bevægede mig ud i syningens kunst - og siden har det taget om sig og smittet voldsomt, sådan at alle mine piger nu sætter sig til maskinen for at fremstille penalhuse, gaver, gardiner til lillesøster og det løse.

Jeg er dybt taknemmelig for de, der åbnede døren for mig. At give lysten og evnerne til at bevæge sig i det kreative rum videre, er virkelig en af de største gaver man kan få og give. Jeg elsker selv, når jeg kan fange nogen ind i "garnet" og give dem lyst til at kreere og fremstille. Måske fordi jeg selv finder så stor ro og glæde lige der.

4 kommentarer:

 1. Det er altså fantastisk, hvad du har kreeret. Det er en gave at være kreativ, - men endnu mere, når man kan dele det med andre. Man kan blive helt høj.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige der - når man deler og giver videre, kan man i bogstavelig forstand mærke den gode energi i blodbanerne og følelsen af at have vinger. Jeg elsker god krea-tid og gode krea-fællesskaber :-)

   Slet
 2. Dine kjoler ser rigtig flotte ud. Jeg er meget imponeret over hvad du har formået at kreere indenfor de seneste to år

  SvarSlet
 3. Tak for din søde kommentar Britt - jeg er nok blevet noget bidt af det der syning - og kæmper for at lære bare lidt af alt det, den verden rummer af mysterier :-)

  SvarSlet