søndag den 1. februar 2015

Sprutter og drillepind

Mit strikketøj driller. Ikke som at jeg strikker forkert eller ikke kan læse mønsteret - men som i at jeg ikke kan finde gejsten og det helt rigtige strik. Jeg zapper lidt mellem projekter uden rigtig at finde brænding og tænding.

Jeg kender processen og bliver alligevel voldsom frustreret, når jeg rammer ind i den her slags "strikke-kriser". Jeg går omkring mit garn, bladrer i bøger, afsøger nettet og ender med et par små projekter, som ikke helt giver den der wauw-effekt.Weekenden er blevet brugt på et par "Sprutter" et hurtig stykke hækletøj med indbygget tilfredshed med at være blevet færdig og nået i mål. Nu tripper jeg igen rundt om kurvene og leder efter det helt rigtige projekt.

4 kommentarer:

 1. Uha da, strikkekrise lyder ikke rart! Må man anbefale sokker/pulsvarmere/lune halsting - små projekter, hvor man kan lege med farver, mønstre og strukturer. Jeg er selv faldet i en gryde med vævestrik, det er så sjovt at se, hvor forskelligt det bliver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja vævestrik - det skal jeg vist også prøve kræfter med - og det er rigtig at de små projekter, hvor man får noget af pindene, kan tit give enorm strikkeglæde - mens man venter på kræfter og lyst til store planer :-)

   Slet
 2. Strikkekrise? Ja det giver uro i krop og hænder. Godt du da fik lidt af pind/hæklenål. Må du finde et rigtigt godt strikkeprojekt til at finde ro med igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode strikkeprojekter i kurven og i hænderne er balsam for sjælen og giver ro i både krop og hoved. Jeg er på hesten igen og strikker derud af :-)

   Slet