torsdag den 19. februar 2015

Fyldte gode dage

Hverdagen er her igen. Travle lange dage, enkelte aftener, der tages i brug - men gode, vidunderlige dage fyldt med skønne, inspirerende mennesker, der drømmer drømme, udvikler undervisning og sparker til boksens rammer.

Jeg elsker mit arbejde - også når det til tider tager en anelse for meget af livet og en anelse for meget af energien. I denne uge har meget af min tankevirksomhed drejet sig om store internationale projekter med unge mennesker, der skal mødes på tværs af kulturer, sprog, liv og religion. Jeg er høj og begejstret.Strikken er ikke blevet motioneret så meget - men ny forsyninger er kommet til huse, så jeg kan komme videre med alle de projekter, der ligger halvfærdige i kurvene med åndenød og garnmangel. Der skal strikkes Camomille, lille kjole, Abelone og det løse, når lige døgnet giver mig et par ledige timer - og så skal jeg læse om at blive bedre til at sy.

Det tegner til masse gode stunder både her, der og allevegne - og jeg holder i sandhed af hverdagen - og synes den er rigtig god ved mig :-)

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt, når der er mange nye projekter på bedding. Må tiden og energien række til dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker projekter - og kæmper med at prioritere og finde både tid og energi :-) Håber jeg vinder kampen :-)

   Slet
 2. Jeg elsker også mit arbejde. Jeg glæder mig til igen at få energi til også at lave noget i den private del. Det levnes der nemlig ikke meget til i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Genkender præcis hvad du skriver Eva - at fri om aftenen og i weekenden ikke rigtig batter, hvis der ikke er energi til at nyde og bruge friheden .....

   Slet
 3. Det er så skønt at læse dit indlæg - din begejstring smitter :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor dejligt at kunne smitte med begejstring :-) det er så god en følelse at brænde for noget og nogen :-)

   Slet