søndag den 8. februar 2015

Forberedelser i massevis

Mellemste-barnet har en stor dag under opsejling. En dag, der kræver forberedelser - mange forberedelser og detaljerede forberedelser.Nu er kjolen på plads - efter en del tilløb, flere butikker og mange kjoler over hovedet og tilbage igen.  Der er købt ind til leg og eksperimenteren med invitationer og bordkort - og stakken af ynglingskogebøger er fundet frem - og alle sejl og alle eksperter er kaldt ind med hensyn til planlægning af maden.
Det er dejlige forberedelser og ren råhygge at sidde der ved bordet og udtænke, diskutere og planlægge. Jeg sætter alle sejl ind på, at det bliver en dag lige efter hendes hoved - og vi har heldigvis hele tre måneder til at fintænke og få styr på både de store linjer og detaljen.3 kommentarer:

 1. Det er en stor dag. Skal den holdes hjemme i den nymalede stue?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er både stort og spændende - så mange planer og så mange detaljer - måske især når det er piger :-) Jeg har været så heldig at låne lokaler på min skole. Det giver helt andre muligheder og mindre arbejde på egen matrikel :-)

   Slet
  2. Det er både stort og spændende - så mange planer og så mange detaljer - måske især når det er piger :-) Jeg har været så heldig at låne lokaler på min skole. Det giver helt andre muligheder og mindre arbejde på egen matrikel :-)

   Slet