onsdag den 11. februar 2015

Et gammel hit

Jeg har beundret mange smukke udgaver af Tempelblomsten både in real life og her i cyperspace. Den har været på listen af projekter, der skulle på pindene på et eller andet tidspunkt - og nu er den både kommet på og af pinde.Et hurtigt projekt - især i starten - mens de sidste omgange er uendelig lange med mange mange masker. Min udgave er i en smuk blå-grøn, strikket i 2 tråde højland og 1 tråd alpaca fra Garnudsalg. Om den nogensinde kommer på mine skuldre ved jeg ikke - men den finder helt sikkert en anden glad modtager, hvis jeg dømmer den ude.

Og så er det befriende, at mine strikkepinde altid virker, og ikke pludselig ophører med at fungere uden at jeg kan regne ud hvorfor, som det var tilfældet med den sk... overlocker....

9 kommentarer:

 1. Ja - strikkepinde er langt mere pålidelige end noget elektrisk. Hurra for det gamle håndværk. Din tempelblomst er smadderflot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikepindene kan man altid regne med - også selvom jeg har haft lidt udfordringer i denne ferie med at løbe tør for garn :-) Tempelblomsten er et flot design :-)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak for det Lisbeth - jeg tror, jeg bliver glad for den :-)

   Slet
 3. Den er blevet rigtig fin. Jeg håber, det går fremad med den sk... overlocker ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den sk... overlocker har fået kamp til stregen og har overgivet sig - den kører nu som den skal..... :-) Tempelblomsten er klar til brug :-)

   Slet
 4. Wauv den er flot, jeg er vild med dit farvevalg.
  Modellen har også været i mine drømme lang tid.... Måske der kommer en dag, hvor den sniger sig på pindene. Jeg bliver bare som mange andre konstant inspireret af nye smukke strikting.... Luksus problem :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det kender jeg godt Pernille - de mange projekter, der trænger sig på og stiller sig i kø for at komme på pindene - så mange ideer og ikke altid tiden at leve dem alle ud - det kræver en benhård prioritering :-)

   Slet
 5. Synes også farven er smuk - hvilken farve i hhv. højlandsuld og alpaca har du brugt, og hvor meget? Beundrer også din Marthejakke!! Mange venlige hilsner

  SvarSlet