fredag den 7. november 2014

Mørk med mørk på

Hold nu op - jeg synes det er mørkt hele tiden. Det er den tid på året og alligevel bliver jeg overrasket over det hvert år. Den her tid, hvor det er mørkt, når man kører afsted og mørkt, når bilen igen lander på matriklen.


Jeg forsøger virkelig virkelig at få holdt de nødvendige pauser i løbet af dagen, at komme ud og suge sollys og energi til mig - men ofte løber jeg spidsrod og får kun begrænsede doser lys og D-vitamin. Mit arbejdsliv er lige nu for vildt - mængden og tyngden af opgaverne er overvældende og vanvittig -  vi står fast og sikkert - lidt i trods og med et smil på læben over det groteske i situationen.

Herhjemme kryber vi sammen på sofaen, tænder lys og storhygger med dyner og varm kakao. Jeg småstrikker - og så kan jeg mærke den der påtrængende trang til at gå i hi. Trætheden der kendetegner novembermåneds mørke - og som kommer af at levere og tjene sine penge godt og grundigt hver dag.

4 kommentarer:

 1. Det er bestemt ikke noget skånejob, vi har....
  Jeg håber, du får ladet op i weekenden, for der er ikke plads til at komme mandag morgen med halv kraft på batterierne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er forpustet - men hænger i - men nøj hvor weekenden altid kommer lige, når kræfterne i den grad er sluppet op.

   Slet
 2. Ja, jeg syntes heller ikke om at køre hjemmefra om morgenen i mørke og når man er hjemme igen, er det osse mørkt. Dagslys er noget jeg ser igennem et vindue. Godt der er noget der hedder weekender :o) ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal simpelthen blive bedre til at kigge lidt ud af vinduerne - og få øje på lyset. Det er nødvendigt for at holde strøm på batterierne :-) Hurra for weekender :-)

   Slet