søndag den 26. januar 2014

Smitsom strik

Mens storetøsen og jeg har kæmpet os gennem hvert vores strikkeprojekt - og nu kan melde "ta-da færdig" - hue og halstørklæde løbet af pinde i rasende fart, godkendt og taget i brug - har strikketrangen og måske især behovet for de færdige produkter smittet.



Mindste-barnet hamstrede garn på vej ud i landet i går - og der blev slået masker op på vej og strikket amok - både i bilen, hos farmor og farfar og hjemme i sofaen - her til morgen har hun en halv hue af egen strik. Det er sejt og godt gået. Jeg er lettere imponeret over, hvor jævnt hun strikker.

Mellemste-barnet lader sig ikke sådan lige spise af med en hue og et halstørklæde -men mener klart hun mangler intet mindre end en Høstjakke eller anden stor og lækker cardigan at gemme og putte sig i, når kulden bider i kinderne.....

6 kommentarer:

  1. Det er talentfulde strikketøser du har :o)
    og jeg (der selv er igang med høstjakken lige nu), vil påstå, at den egner sig perfekt til 'selvstrik'.
    Det er ene ret og vrang - eneste udfordringer er I Cord - det er nemt nok i kanten, men i aflukningerne kan man måske komme omkring det med at lukke med et par retriller først. Hun kan sagtens - hvis hun er lidt tålmodig. Den er relativ hurtig - trods alt mit brok (jf min blog ;oD)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hun mener klart, at det er bedst, hvis jeg strikker den :-)

      Slet
  2. wauw Mie ... hvor er det nogen seje tøzer du har :) - men de har jo også et rigtig dejligt forbillede :)
    knus og go søndag

    SvarSlet
    Svar
    1. De er sjove og seje - og meget produktorienteret - det er sjovt at se og stå på sidelinjen til :-) Håber din søndag var skøn :-) Knus

      Slet
  3. I har søreme haft fart på; det må være skønt sådan at kunne lave håndarbejde sammen

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er så hyggeligt og jeg elsker det :-)

      Slet