lørdag den 27. juli 2013

Ferierier og beslutninger

Der små-sysles og udtænkes nye projekter her på matriklen, nu hvor haven har fået sin sommer-overhaling. Det kunne være nyt betræk til de slidte slidte stole - men så skal der først tage en stor beslutning om bred eller smal stribe ?Det kunne være, at der skulle syes nye puder til sofaen - og i et anfald af overmod efter min succes med at sy nederdel, planlægger jeg at kaste mig ud i at sy runde punder.... men skal først have taget endnu en stor beslutning om farvevalg ?

Og alt imens kæmper jeg en brav kamp med at få store-tøsens tæppe færdigt. Troede jeg var ved vejs ende og kun manglede kanten. 2 rækker mere skulle dertil efter jeg havde afsluttet de første 6 ekstra rækker. Hun var liiiige ved at mene, det nu var blevet for smalt.... Jeg bander lidt over det - og glæder mig over, at der går en rum tid inden mellemste-Stritten begynder at tænke i efterskoletæppe.

13 kommentarer:

 1. Hvor bliver tæppet flot!! :-) Hvor mange cirkler er du oppe på....?
  Jeg har lige rundet 100 og er glad for at jeg kun skal lave et babytæppe ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis - bliver det flot og skulle gerne være kampen værd. Der er 288 cirkler indtil nu..... Pyh der hæklet mange meter :-) Spændende med babytæppe - måske skulle jeg være startet der ;-)

   Slet
 2. Det ser meget flot ud, dit tæppe. Det lyder som om du er blevet ganske ferm ved symaskinen ;-)

  SvarSlet
 3. Tror det bliver et fint tæppe :-) Ferm er nok en overdrivelse - men jeg har fået lidt mere mod, der gør at jeg kaster mig ud i projekter og så får hjælp, når jeg går helt i stå eller virkelig får lavet noget skidt .-)

  SvarSlet
 4. På smalle striber ses mindre 'skidt' end på brede ;-)
  Du kan sagtens sy runde puder, selv jeg der ikke er særlig skrap med maskinen har syet et par runde puder
  Tæppet er et kæmpearbejde, men jeg synes bestemt, det er arbejdet værd. Måske skal du gå i gang med det næste allerede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker også at de smalle er mere praktiske end de brede - som så til gengæld er lidt federe rent grafisk :-) Tæppet bliver fantastisk - og måske en ide at starte allerede nu med det næste :-)

   Slet
 5. Det bliver altså fedt det tæppe du får lavet :)),måske skulle du starte på næste tæppe med det samme,så er du jo foran når det skal bruges :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Problemet med at starte allerede nu - er at smagen hos de unge damer i huset ændrer sig hurtigt - så det der er det fedeste i dag - kan være så meget "yt" i morgen....

   Slet
 6. Tænkte lige det samme, da jeg så, du havde lavet næsten 300 cirkler: måske skulle du bare gå i gang med det næste med det samme? Sejt!

  SvarSlet
 7. PS: synes de brede striber klæder stolen bedst...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg må vente med tæppet og se hvilken vej vinden blæser på det tidspunkt - og så huske at komme i gang ca. 1 år før det skal bruges... :-) De brede er klart fedest rent grafisk - og de smalle mest praktiske.... ikke helt afklaret endnu :-)

   Slet
 8. Åh, du er snart i mål med tæppet, - så sejt!

  SvarSlet
 9. Og i mellemtiden er jeg så kommet i mål :-) Hip hip hurra og fed følelse :-)

  SvarSlet