onsdag den 24. juli 2013

Gode stabile mænd

Jeg har skrevet om dem før - den lille håndfuld gode, solide og stabile mænd, jeg har i mit liv. Ingen af dem er som sådan mine - men søde med-søstre låner dem ud, når krisen banker på, og jeg rammes af uoverskuelige udfordringer på hus, have og bil.

I går var en af de dage - i høj potens - jeg nåede både at få hjertebanken, sved på panden og lave de der små hektiske skridt på stedet, som betyder, at panikken breder sig. Dækket på bilen var fladt - som i hvad-i-hede-hule-h......-gør-jeg-nu og hvad-kommer-det-til-at-koste fladt. (Jeg har ellers næsten lige fået styr på det med dæktryk og fylden luft på bilen...) og samtidig var der sprunget en pære i forlygten OG lydpotten hang (Den deltalje blev dog først opdaget senere på dagen - heldigvis)


Heldigvis indtraf alle umulighederne i sommerlandet hos min tidligere svoger - som rangerer højt på listen over faste stabile mænd. Han håndterede mit begyndende hysterie med største pædagogiske evner og fortalte mig med fast stemme, at det på ingen måde var den katastrofe-situation, som min reaktion var tæt på at afspejle -  fik mig derefter lempet ud af huset med besked på at han havde situationen helt under kontrol.

Bilen er nu igen i fin stand - der er luft i hjulene, lys på lygten - og vi er landet tilbage på egen matrikel i hel tilstand - og alt dette for den nette sum af 186,-. Man må sige, at jeg fik malet fanden på væggen, da jeg erklærede os konkurs og forberedte Stine-musen på en cykeltur tværs over Jylland. ......Her i huset holder det med "at hvis du ikke fatter en meter - så ringer vi efter Onkel Peter...."

Hurra for gode stabile mænd i mit liv - og allerede i morgen tidlig tropper 2 af de andre mænd på listen op her på matriklen bevæbnet med motoriserede maskiner - klar til at tage livtag med de mange mange meter hæk. Jeg er en heldig kvinde.

10 kommentarer:

 1. Jeg har derfor altid haft et falckabonement, de flinke falckmænd kommer og skifter dæk osv uanset tidspunkt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer seriøst der der Falck abonnement - og tror det er godt givet ud :-)

   Slet
 2. ja, du er! dejligt at man kan hjælpe hinanden, jeg har også et par single veninder der jævnligt byder min mand på besög.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er godt at kunne "låne", når man nu ikke selv har en mand indenfor murerne :-) Knus

   Slet
 3. Uh, som du da er heldig.Og du skønner på det :)

  Det er bare så træls, at man ikke selv kan klare alting, men så har man jo muligheden for at tilbyde folk at være hjælpsomme. Det kan de fleste godt lide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sætter så meget pris på det - at det slet ikke er til at beskrive. Kan selv rigtig godt lide at hjælpe andre :-) kh

   Slet
 4. Det er ikke så tosset at kende hjælpsomme mænd, der kan komme til undsætning. Så heldig er jeg desværre ikke, men det er altså også utroligt, hvad man kan lære, når man er nødt til det (ville dog hellere have et par stærke mænd, jeg kunne ringe til)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nød lærer nøgen kvinde.... det er rigtig, at man kan meget selv, når man SKAL :-) Knus

   Slet
 5. Mie - jeg er sikker på at du hjælper den anden vej med det du kan og det er jo noget om de fleste sætter pris på og har fornøjelse af KH Anette

  SvarSlet
 6. Jeg kan selv rigtig godt lide at hjælpe og give andre en hånd - og tit er det ting, der er ubetydelige og småtterier for en selv, der kan gøre en stor forskel for andre. Det kan næsten være magisk at hjælpe andre :-) kh

  SvarSlet