lørdag den 26. januar 2013

Krea-sko

Der har været lidt løs snak om dekoration af sko i løbet af ugen. Jeg har vist ikke været 100% nærværende og gået helt ind i idéen og processen - og var ved at gå bagover, da jeg i går vendte hjem til weekend og blev mødt af mellemste-tøsen, der stolt fremviste sine nye sko.


Jeg måbede og havde svært ved at se, det skulle være de hvide sko, jeg dagen før havde givet tilladelse til, at hun malede på. Jeg er dybt imponeret. De er simpelthen blevet så flotte med så mange fede detaljer. En blanding af sort, mørk blå, lilla, lys blå og hvid skabte en slags måneselskab.

Jeg skal love for, at jeg blev nærværende og måtte høre alle detaljer om, hvordan hun havde lavet dem. Det involverede både tandbørste, akrylmaling, tape og svampe. Idéen var fundet på nettet ved "bare at google DIY mor..." 

Hendes søskende er lige så imponerede - og kommer luskende med deres gamle sko og en bøn om, at hun også forvandler deres sko til små kunstværker. Vi arbejder lige nu i, hvordan vi får fikseret maling, så de rent faktisk også kan bruges udenfor - også hvis det regner eller er lidt småvådt. Any ideas?

3 kommentarer:

 1. Hej Mie
  De er vildt fede .. Får helt lyst til at sende mine gamle converse mod nord :)
  Mon ikke posca tuscher kan tåle at komme ud ??
  Knus

  SvarSlet
 2. De er nemlig blevet super-seje - hun har malet med akryl maling for at skabe de rigtige effekter - og har flere ideer om at give en stor del af sin garderobe samme tur. Men jeg har sat hælen i indtil vi finder en løsning på det med holdbarheden :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. De er super fede kan du godt sige til hende! Har selv længe været vild med netop dette print, og har tyv stjålet ideen og har selv kreeret et par i løbet af weekenden - sig mange tak for inspirationen :)
  Knus herfra

  SvarSlet