tirsdag den 15. januar 2013

Kodyle strikke-frustrationer

Det er abstinenser af værste karakter. Det er panik og rastløshed, og det er desperat bladren i diverse strikkebøger og hektisk søgning på nettet i diverse opskriftebaser og blogs. Jeg er gået strikke-kold. Det sker en gang i mellem - men hver gang tror jeg på det nærmste aldrig, jeg finder noget, jeg har lyst til at strikke igen.


Hovedet er tomt for idéer. Der er ingen modeller, der taler til mig, og i kurven ligger kun trælse og kedelige projekter, som jeg forlængst havde opgivet og gemt væk under mere spændende projekter. Her i hverdagen kan det endda gå, for der er strikketiden alligevel begrænset, og jeg kan godt få afløb med et af de mere trivielle projekter - men når weekenden står for døren rammer panikken mig for alvor. Det må vel på det nærmeste betegnes som "strikke-narkomani"

12 kommentarer:

 1. Uha som jeg kender det. Man kan blive helt panisk. Håber, at du snart finder lige det, der får dig i gang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Panik er nemlig det helt rigtige ord. Det er hæsligt og stjæler en masse god energi.....:-)

   Slet
 2. Jeg kender det også alt for godt. Men nogen gange er det i orden at holde en lille strikkepause. Derefter så kommer ideerne igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhhh strikkepause.. det lyder slet ikke som noget for mig Merete - jeg bliver jo ulidelig at være sammen med, når jeg ikke har strikketøj - men det kan godt være du har bare en lille smule ret alligevel ;-)

   Slet
 3. Det kan være du trænger til en pause ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det føles slet ikke som om jeg trænger til en strikkepause :-) Det føles som om jeg trænger til at strikke strikke strikke - men bare ikke ved hvad :-) Måske er det sådan en tiltrængt pause føles ?

   Slet
 4. Jeg frygter at gå strikkekold! Tænk engang pludselig ikke at ane hvad man vil. Jeg plejer at gennemgå alle mine favoritter på Ravelry når der pludselig kun er 3-4 projekter igang... Eller på pinterest, det bliver jeg mega inspireret!

  God jagt! Og husk nu at nyd at du er strikke fri, jeg syntes tit jeg er midt i en masse tvangsstrik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tvangsstrik - det er et godt udtryk - sådan noget havner jeg også sommetider i - er dog blevet bedre til ikke absolut at skulle afslutte, hvis det er et projekt, jeg er gået helt kold i - tager en tur omkring Ravelry og Pinterest - der skulle nok være en ide eller to :-)

   Slet
 5. Jeg kom op at køre på 'fireside' med Cameron Dias. Fed uldtrøje, lukket skævt. Findes på Ravelry;/)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årghhh ja Sidsel - den er superfed - den tror jeg snart, jeg må lave - men hold da op en masse mønster - tak for tippet :-)

   Slet
 6. Fin blog du har, jeg hopper på som fast læser :)

  Måske du skal begynde at hækle istedet....det gjorde jeg og der er kommet adskillige tæpper til og jeg hækler stadig ;)

  SvarSlet
 7. Velkommen til Hanne - ja hækling er også en mulighed - men det fanger mig bare ikke helt så godt som strikningen - men et godt slumretæppe til her og der kunne godt gøre det ud for pause-nørkleri, mens jeg venter på den rigtige ide :-)

  SvarSlet