lørdag den 12. januar 2013

Ren solstråle

Noget helt fantastisk rammer mig i denne her weekend. Det er den der vidunderlige familie, som egentlig på papiret er min eks-familie, men som ved et rent mirakel er havnet i min kurv og i mit liv, som har meldt sig på banen og i går rullede ind på matriklen.

De kommer denne gang med en klar mission. Missionen hedder "Fyld-tantes-fryser-med-gode-sager-og-gør-livet-lettere-for-hende" Jeg hader af et godt hjerte det der dagligdags-madlavning, hvor det handler om ren overlevelse. Der hvor man kommer halvsent hjem, hvor børnene kræver mad men egentlig trænger lige så meget til nærvær og snak. Det der hastværk og ræs i køkkenet dræner mig, og jeg får nogle gange valgt lidt for lette løsninger. 


Det blev diskuteret sidste gang, vi var sammen - og inden jeg tog hjem fra dem, havde jeg en alenlang indkøbsliste med og blev beordret hjem og tømme fryseren. I går rullede de så ind med et hav af køkkenmaskiner, plastbokse til at putte maden i, opskriftebøger og masser af god energi. 

Dagen i dag skal bruges på at stege, brase og bage. Når vi rammer sofaen i aften, har jeg tre forskellige slags frikadeller, supper, sammenkogte retter, boller af diverse slags, pølsehorn, pizzasnegle og kager i fryseren. Lige til at tage op og varme i en ruf med tid til snak, nærvær og spas i hverdagen. 

Jeg er simpelthen lykkens pamfilius - og føler mig utrolig priviligeret med sådanne mennesker i mit liv. Er jeg ikke bare heldig ?

4 kommentarer:

 1. Det var dog nogle fantastiske mennesker, er kommer og hjælper på den måde. Og hyggeligt lyder det også til at blive :o)

  SvarSlet
 2. Intet mindre end fantastisk - god fornøjelse med at få fryseren fyldt op - jeg fik ikke skrevet at jeg fandt dit indlæg om at ting skal have et sted at bo utrolig inspirerende og det har nu fået mig til at luge ud i det første hjørne - så stor tak for den vinkel

  Ha en fantastisk weekend
  KH Anette

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fantastisk, sådan nogen mennesker, skal man da holde fast ved.
  Hvor er det skønt at nogen gider ;-)

  SvarSlet
 4. Man skal nemlig holde fast med et fast og sikkert greb, Trine, og jeg har ikke tænkt mig at give slip. Det har været både hyggeligt og sjovt at svinge gryderne og panderne - og jeg er nu helt på forkant med hverdagen, Mona. Dejligt dejligt.

  Anette dejligt du blev inspireret og god fornøjelse med at følge dine ting på plads :-)

  Fortsat god weekend til jer søde kvinder:-)

  SvarSlet